Temaer‎ > ‎Pasientdialog og portaler‎ > ‎Innlegg‎ > ‎

Utbedring av Helserepons (utdrag av mail mellom Inger Lyngstad og WTW)

lagt inn 2. des. 2010, 03:29 av Linn Brandt   [ oppdatert 5. des. 2010, 08:25 ]

Inger Lyngstad:
Jeg er en av legene på Ringerike medisinske senter i Hønefoss som har brukt Helserespons nå siden april / mai 2010.Vi kombinerer dette med TimeSammeDag og er godt fornøyd med dette.
Jeg er opptatt av virksomhetsstyring og planlegging av bemanning i vår organisasjon. Derfor er den statistikken som dere tilbyr et godt verktøy. Men den kunne jo ha vært så mye bedre! Jeg har et par forlag som jeg håper dere kan vurdere og evt gi meg tilbakemelding på: 

1. All trafikk på lørdag og søndag tilhører jo neste ukes arbeid og hører jo til neste uke og ikke samme uke slik som angitt nå.
2. Like ens slutter jo mandagens arbeid/ etterspørsel etter tjenester kl 15 eller 16 eller der omkring på mandag og alt senere enn det hører jo til tirsdagen, osv framover i uka.

Er det mulig  å selv kunne få sette opp statistikken eller at dere kan tilby denne statistikken i tillegg til den dere allerede tilbyr?
Ennå noen spørsmål;

3. Kan statistikken si noe om det er sms bestillinger eller nettbestilling? Kommer alt med slik det er nå eller er det bare sms?
4. Kan det settes opp en aktivitetslogg for nettstedet? Hvor mange som er inne på siden?

Svar fra WTW:
Pkt 3 og 4 foreligger det konkrete planer for, og denne funksjonaliteten vil bli implementert tidlig i 2011.
Når det gjelder pkt 1 og 2 så tar vi med oss innspillene i forhold til en framtidig oppgradering av HelseRespons.
Om disse punktene er viktige å få på plass straks, vil vi kunne gjøre dette på bestilling. Pris/tid er estimert til 4 timer á 1290,- eks mva.

Comments